Publicitate:

Catalog Flanco

 

Catalog Flanco. Catalog Flanco Bucuresti, Iasi, Timisoara, Craiova, Constanta, Cluj, Satu Mare, Arad, Ramnicu Valcea, Oradea, Braila, Galati, Calarasi, Suceava, Botosani se va deschide intr-o fereastra noua.
Vizualizeaza Catalog Flanco Despre FLANCO

Suntem cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Cu un numar de 900 de angajati, detinem o retea de 81 de magazine, aflate in cele mai importante zone comerciale din 50 de orase. Oferta noastra, disponibila atat in magazine, cat si pe site-ul www.flanco.ro, include o gama variata de produse, pachete de creditare – prin intermediul mai multor parteneri financiari, servicii pentru intreaga familie si pentru companii.

Pentru fiecare client, a cumpara ar trebui sa insemne bucuria de a intra intr-un magazin cu o atmosfera prietenoasa, de a primi consilierea de care are nevoie, de a incerca un produs si de a profita de cele mai bune oferte din piata. Ne dorim ca vizitele in magazinele noastre sa fie adevarate evenimente dedicate tehnologiilor care ne fac viata mai usoara. Ne propunem, pur si simplu, sa depasim asteptarile clientilor nostri.

Magazine FLANCOPublicitate:
Publicitate: